dippaa ja elämää

kesäkuu 5, 2007

Microsoft Surface + kuulumiset

Filed under: aiheen vierestä,d-työ,demo,kuulumiset — mauso @ 10:56 am

Microsoft on kehittäny melko vaikuttavan laitteen. Aivan uudenlainen käyttöliittymä ja käytettävyys. Linkin takaa esittelyvideo. Tuollanen ruokapöytä olis kiva 🙂

Microsoft Surface – Video demo

Demon koodailu ja testaaminen käynnissä täysillä, joten vähänlaisesti on tullu asiaa tännepäin. Soitin eilen dippatyön ohjaajalle – hän vilkas mun aihe-ehdotusta ja hyväksyi sen. Aihepiiri on hänen omaa tutkimusaluettaan, ja me tullaan myös toimimaan samassa projektissa, joten ohjaaminen sujuu luontevasti. Syksyllä on seuraava osastoneuvoston kokous, johon pitää jättää virallinen aihehakemus. Se on vaan byrokratiaa, aihe on siis hyväksytty! Kuhan demokiire vähän hellittää, alan täyttää lihaa luitten ympärille eli kirjottelemaan auki sisällysluetteloa, analysoimaan tekniikoita, suunnittelemaan arkkitehtuuria, jne.

Se äikän ope jääkin eläkkeelle vasta heinäkuussa, joten viel on aikaa kirjottaa pari ainetta 🙂 Kaks niitä nyt pitää ilmeisesti kirjottaa, ellen jaksa tehä yhestä tosi laajaa.

Advertisements

2 kommenttia »

  1. Milloinkaan noita ”ruokapöytiä” saa kaupasta, ja jääköhän hinta alle hyvän auton hinnan? Mitenkähän käy kun siihen tippuu pari makaroonia, tai kaatuu maitolasi. Hyppääkö se heti lähimmän meijerin kotisivulle? Meikän mielestä pöytäluutukaupan mainos olisi parempi.

    kommentti Kirjoittanut oopee — kesäkuu 5, 2007 @ 12:49 pm

  2. Jep, ”vain byrokratiaa”, mutta kummasti se on itellä ainakin tuntunu toi byrokratiapuoli tökkivän. Et kantsii vaan heti tosiaan hoitaa aina ku pystyy!

    kommentti Kirjoittanut Jaakko — kesäkuu 6, 2007 @ 7:18 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: