dippaa ja elämää

Touko 11, 2007

Viikko pulkassa

Filed under: demo,kuulumiset — mauso @ 5:53 am

Täl viikolla dippatyön teko jäi vähemmälle, vaikka suunnitelmissa oli painaa koko viikko… Se on tuo koodaaminen niin mukavaa 🙂 Demon tekeminen siis edistyy, tänään yritän saada sen sopivaan vaiheeseen, jotta voin ens viikolla tarttua dippa-aiheeseen ja pyöritellä sen käyntiin. Vielähän tässä ehtii miettiä aiheen vaihtoakin, jos tuo ei lähde miellyttämään. Lähinnä mietin dippatyön odotettujen tulosten todellisia hyödyntämismahdollisuuksia. Ei tee mieli väsätä turhaa juttua, jonka saa unohtaa heti kun mustakantinen kirja ja tutkintotodistus on kädessä.

Viimeinen koodaukseen liittyvä harkkatyö on työn alla kotosalla. Deadline ens tiistaina, saa nähä pitääkö tässä sykkiä viikonloppuna yötkin että saa sen valmiiksi. Kyseessä on yksinkertaisen instant messengerin toteutus SIP-protokollan päälle.

Poimin netistä ihmisten dippatyökokemuksia:

Vesa Ruususen iso D

Jaakko ”Mr. Kehityskelpoinen” – blogijuttuja dippatyön etenemisestä

Tuohan onki mielenkiintonen, kun Jaakko on alottanu vuosi sitten kirjaamaan dippatyön edistymistä blogiinsa. Näyttää olevan jo melkein maalissa 🙂

Advertisements

4 kommenttia »

 1. Hei,

  Mukavaa nähdä että samat aiheet askarruttavat muitakin lopputyön tekijöitä. Oma työni tosiaan alkaa vähitellen olla maalissa, päivittelen tässä lähiviikkoina varmaan blogiini taas lisää matskua aiheesta.

  Oletko tekemässä oman työsi suomeksi vai englanniksi? Itse yritin väännellä asiani englanniksi, mutta haastavaahan se oli varsinkaan kun kokemusta tieteellisestä kirjoittamisesta ei brittien kielellä ole vielä kertynyt. Jos ei muuta voisin kertoa kyllä mitä ei kannata tehdä 🙂

  Ei muuta kun tsemppiä työntekoon!

  kommentti Kirjoittanut Jaakko — Touko 11, 2007 @ 7:15 am

 2. Kiitokset! Tsemppiä tullaan kyllä tarvimaan, varsinki ku on melko tiukka tavoite saada työ valmiiksi lokakuun loppuun mennessä ja kesällä auringonpaiste saattaa houkutella ihan muihin hommiin. Pelivaraa on kuitenki joululle asti, mut ei nyt vielä luovuteta 🙂

  Englanniksi tuun työn tekemään hyvin todennäköisesti – kiitän etukäteen jos haluat kertoa kokemuksia siitä 🙂 Kirjottaminen on sujunu aiemmin ihan kohtuullisesti, mut tieteellisessä kirjottamisessa on omat juttunsa. Toki jonkulainen malli on tarttunu päähän opiskeluaikana ku on tullu luettua artikkeleita ja kirjoja lähinnä lontooksi.

  Taidan ottaa itekin käyttöön tuon dippatyön statistiikkojen seurannan, hyvä idea.

  kommentti Kirjoittanut mauso — Touko 11, 2007 @ 7:30 am

 3. …Tuli lueskeltua vähän tarkemmin noita sun aikasempiakin blogi-viestejä ja jos mä siis ymmärsin oikein niin sun ois tarkotus jossain määrin tutkia/toteuttaa arkkitehtuuri yhteisölliselle järjestelmälle? Oman työni tulosten nimittäin nimenomaan olis tarkoitus kartottaa niitä tarpeita, joita yhteisöllisiin järjestelmiin liittyy. Eli läheltä näyttäis tosiaan liippaavan!

  kommentti Kirjoittanut Jaakko — Touko 11, 2007 @ 7:45 am

 4. No ei paha – jos mahollista ni katon mielellään sun dippatyön läpi sitten ku se on valmis. Todennäköisesti siitä itestään tai sen lähteistä löytyy minunki dippatyöhön tarpeellista materiaalia.

  kommentti Kirjoittanut mauso — Touko 11, 2007 @ 9:08 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

%d bloggers like this: